Home
  Werkzaamheden
  Materiaal
  Tuinontwerp
  Foto’s
  Contact
   
   
Tuinontwerp.
Wij kunnen een tuinontwerp en of een beplantingsplan voor u op maat verzorgen!

  Een tuinontwerp is creatief maatwerk, voor elke tuin een uniek plan. Waarbij voor ons de wensen van de opdrachtgevers de uitgangspunten zijn.

De wensen en ideeën worden tijdens een vrijblijvend intake gesprek besproken. Belangrijk is hoe u straks in uw tuin wilt gaan leven en hoeveel tijd u in het onderhoud wilt steken. Daarnaast wordt rekening gehouden met de stijl van het huis, de ligging, de zonnestand en de mogelijkheden. Dit alles zorgt voor een nieuwe tuin die helemaal bij u past!
   
  Beplantingsplan:
Is een specifiek voor uw tuin uitgezochte lijst planten,bomen en heesters met daarbij een gedetailleerd borderplan. Waarbij rekening is gehouden met de grondsoort, zonligging, kleur en stijlwensen van uw tuin. In het borderplan zijn de planten d.m.v. afkortingen neergezet en op een aparte lijst worden ze verklaard. Op die lijst staan de Nederlandse ,de Latijnse naam, de aantallen,de bloeikleur en maand, de hoogte en de verzorging vermeld. Zodat u precies weet wat waar komt te staan en hoe het groeit,bloeit en onderhouden moet worden. Een beplantingsplan kan bij een tuinontwerp gemaakt worden maar kan ook zonder ontwerp gemaakt worden. Als u bijvoorbeeld alleen de borders wil veranderen.